Glow in 2023
​​​​​​​Alignment Flow

Schrijf je nu in!

Je gegevens

Deelname aan dit webinar kost € 24,95. Na aanmelding wordt het betaalproces automatisch gestart. Gebruik tot 16/04 de kortingscode PAASGROEI voor 50% korting! 

Inschrijven voor

Aanmelding bevestigen

Glow in 2023
Alignment Flow

De Alignment Flow reeks maakt gebruik van de meest waardevolle en life changing tools die ik toepas in mijn dagelijks werk als psycholoog, consultant, psychotherapeut en coach. 

Deze reeks telt ondertussen twee telgen: Deze Glow in 2023 minireeks en de HSP Alignment Flow, PSYLY's programma voor pittige hoogsensitieve personen.

Op de website vind je diverse referenties over de voorbije webinars die ik gehost heb, hier deel ik er alvast eentje: 

"Ik vind dat je deze webinar met een geweldige flair en naturel aanpakt, het is een absoluut plezier om iemand enthousiast bezig te zien en terwijl nog heel wat opsteekt, zowel theorie als vooral de praktijkvoorbeelden, dit steeds doorspekt met de nodige humor zodat het geheel aangenaam en luchtig blijft zonder in te boeten aan kwaliteit." - Deelnemer HSP AF webinarreeks 2022
Wil je 2023 starten met een authentieke glow? 

Het nieuwe jaar is een goed moment om met een frisse lei te starten, niet alleen fysiek maar ook mentaal! 

Om verschillende redenen hebben de laatste jaren je veel veerkracht gekost: 

- je kreeg kinderen 
- je ging een niveau hoger in je carrière 
- COVID sloeg toe 
- er gebeuren spannende dingen in de wereld die veel impact hebben op ons dagelijks leven
- je verloor een dierbare 

Al deze zaken kunnen ertoe geleid hebben dat je op jezelf bent gebots. Je stelt jezelf de volgende vragen: 

Wat zit er vast?
Wat wil ik loslaten?
Hoe wil ik dat doen?


In PSYLY's Glow in 2023 live webinarreeks gebruiken we in de 3 sessies diverse eye-openers en no-nonsense tools om samen 2023 met een authentieke glow aan te gaan.

Want of je nu meer wil knallen of meer rust wil creëren, de wijsheden uit de psychologie en de tools uit de psychotherapie hebben enorm veel toe te voegen aan jouw balans in het dagelijks leven. 

Geniet van mijn jarenlange praktische ervaring als (klinisch) psycholoog, psychotherapeut, trainer en coach in deze leuke, no-nonsense mini reeks die je leven in 2023 een nieuwe glow geeft! 

Deel dit webinar